Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok böyle aşk! Sevgilisinin Fenerbahçe'ye transferi için kariyerinden vazgeçti
Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Medicana yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda, CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Vero Volley'den Alessia Orro'yu kadrosunda katmıştı.
Hande Baladın, Korneluk gibi yıldız isimlerle kadroya takviye yapan sarı-lacivertli ekip, Milano'nun kaptanı, 26 yaşındaki pasörü Orro'yu da renklerine bağlamıştı.
AŞKI İÇİN KARİYERİNİ BIRAKTI
Orro'nun erkek arkadaşı Matteo Picchio ise bu transfer sonrası voleybolu bıraktığını açıkladı. Volley News'e konuşan Picchio, Orro'nun transferi sebebiyle parkelere veda etme kararı aldığını şu sözlerle açıkladı:
"Alessia'yı takip etmek için Türkiye'ye gitmeye karar verdim. Bu yüzden voleybolu bırakmaya karar verdim. Onu bu macerada takip etmenin tek yolu buydu. İstanbul'da bir takım bulmaya çalıştım, ama bunun mümkün olmadığı hemen anlaşıldı. Orada yabancı kuralı çok katı. Sahada oynayan değil, kadroda bulunan yabancıları sayıyorlar. Ayrıca yabancı oyuncuların lisans maliyetleri de çok yüksek."
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.