Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kevin De Bruyne'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer mesajı: Dinlemeye hazırım
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Kevin De Bruyne'nin ismi Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmaya başlanmıştı. Belçikalı yıldız ezeli rakipleri heyecanlandıran bir açıklama yaptı. İşte detaylar...
Geçen sezon da adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Kevin De Bruyne bu sezon sonunda Manchester City'den ayrılma kararı aldığını açıklamıştı.
Belçikalı yıldızın aldığı ayrılık kararı, sarı - kırmızı ve sarı - lacivertli ezeli rakipler arasında heyecana neden olmuştu.
AYRILIK KARARINI BÖYLE AÇIKLADI
Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz günlerde Manchester City taraftarlarına yönelik olarak yaptığı açıklada şu ifadeleri kullanmıştı; "Hoşumuza gitse de gitmese de veda etme vakti geldi. Suri, Rome, Mason, Michele ve ben buranın ailemiz için ifade ettiği anlam için minnettarız. “Manchester” sonsuza kadar çocuklarımızın pasaportlarında ve daha da önemlisi her birimizin kalbinde yer alacak. Burası her zaman bizim EVİMİZ olacak."
DE BRUYNE'DEN HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA
Premier Lig'de dün sahasında Crystal Palace'ı konuk eden Manchester City, 2-0 geriye düştüğü mücadeleden rakibini 5-2 mağlup etti. Bir gol ve bir asistle oynayan yıldız oyuncu maçın ardından geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.
'DİNLEMEYE HAZIRIM'
Gelecek sezon nerede forma giyeceği ile ilgili gelen soruya, "Hangi proje olursa olsun, dinlemeye hazırım. Futbolu seviyorum. Futbol oynamayı seviyorum ve eğer güzel bir proje gelirse ve ailem de buna sıcak bakarsa o zaman bir karar verebiliriz."
"De Bruyne İngiltere'de kalmak isteyip istemeyeceği sorusuna ise şu yanıtı verdi: 'Bilmiyorum. Olmayabilir de. Bu çok zor çünkü ayrılma kararının üzerinden çok zaman geçmedi, dolayısıyla hiçbir şeye bir haftada karar verilemez. Futbol dünyasında her şeyin bir haftada olacağını sanmıyorum. Çok yavaş ilerliyor. Açıklamadan bu yana ailemi bile görmedim."
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.