Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jose Mourinho'dan İngiliz basınına olay ifadeler: "Fenerbahçe'de bunu yapamam"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Chelsea'nin 2005 yılındaki şampiyonluğunun 20. yılı için İngiliz basınından The Telegraph'a açıklamalarda bulundu. Eski kaptanları John Terry ve Frank Lampard ile buluşan Mourinho'nun Fenerbahçe ile ilgili sözleri büyük dikkat çekti. İşte detaylar...
"KİMSE ONLARI UMURSAMIYOR"
"Arsenal'liler, Man United'lılar, Man City'liler 2004-05 Chelsea'sini umursamıyorlar. Aynı şekilde biz de Chelsea olarak Yenilmezler'i (Arsenal'in namağlup şampiyon olduğu kadro) ya da ne yaptıklarını umursamıyoruz. Önemli olan bizim ne bildiğimiz. Ne yaptığımızı ve aramızda neyi paylaştığımızı biliyoruz."
"BENİ İSTEMİYORLARDI"
Chelsea'ye gitmemin nedeni Roman Abramovich ve Peter Kenyon ile yaptığım görüşmelerdi ve kulübün hedefi, benim hedefimden önce, mümkün olan en kısa sürede Premier Ligi kazanmaktı. Ve tabii ki bu ilk sezon olabilirdi ve motivasyon da bu olmalıydı. Roman'ın temelde bir zihniyet değişikliği istediğini hissediyordum. Stamford Bridge'e ilk kez Porto ile oynadığım Şampiyonlar Ligi finalinden önce gittiğimi hatırlıyorum. Salı günü finale yükseldim ve Çarşamba günü Chelsea-Monaco maçı için Stamford Bridge'e gittim. Yanıma gelen ilk adam bana ‘Seni burada istemiyoruz, Ranieri'yi seviyoruz’ dedi. Bu benim Stamford Bridge'deki ilk deneyimimdi."
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.