Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe-Lyon maçının ardından Mikautadze'yi yerden yere vurdular! Fransız basınından olay sözler...
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 7. hafta maçında dün akşam Kadıköy'de Fransa Ligue 1 ekibi Olympique Lyon ile 0-0 berabere kaldı. Fransız basını, karşılaşmaya geniş yer ayırırken Galatasaray'ın gündeminde olan Georges Mikautadze'nin performansı bir hayli eleştirildi. İşte detaylar...
KADIKÖY'DE GOL SESİ ÇIKMADI
UEFA Avrupa Ligi'nin 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, dün akşam Olympique Lyon'u konuk etti. Jose Mourinho'nun öğrencileri, Fransa Ligue 1 ekibi ile 1-1 berabere kaldı.
SPECIAL ONE'DEN HAKEME TEPKİ
Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, VAR hakemine tepki gösterdi. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam basın toplantısında şunları söyledi:
'VAR'A GİTMİŞ OLSA KIRMIZI KART VERECEKTİ'
"VAR’dan söz etmeliyim. Orta hakem sarı kart vererek hata yaptığı pozisyonda VAR çağırmadı. Hakeme yardım etmek için orada. Hakem VAR’a gitmiş olsa kırmızı kart verecekti. Ben hakemlerin hata yapmasını kabul edebilirim. Ama VAR hakemlere yardım etmek için orada.
'İKİ KERE ATILMASI GEREKİYORDU'
VAR kararı çıkan kırmızı kartta devreye girdi ancak bir önceki pozisyonda yapmadı. Kumbedi, ikinci yarıda Szymanski’ya faul yaptı. Aynı oyuncu iki kere atılması gerekiyordu. Meslektaşım da kendisinin yeteri kadar şanslı olacağını düşünecektir ki Kumbedi’yi oyundan çıkarttı."
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.