Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beşiktaş – Samsunspor maçına damga vuran kırmızı kart! Trio’da yorumlandı: ‘Kabul edilebilir değil’ | ‘Bütün maç düdük ağzında dolaşır mı?’
Süper Lig’in 20. Hafta maçında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 0-0’lık skorla berabere kaldı. Karşılaşmada yaşanan tartışmalı pozisyonları, yayıncı kuruluş beIN Sports’ta yayınlanan ‘Trio’ programında yorumladılar.
Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Reeder Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Bugün oynan maçta ikinci yarıda rakip yarı alanda etkili olan ve gol pozisyonlarına giren Beşiktaş, direkleri ve Samsunspor kalecisi Okan Kocuk'u geçmedi. Beşiktaş, müsabakanın ardından puanını 31'e yükseltirken, rakibi kırmızı-beyazlıların puanı da 37 oldu.
MAÇA DAMGA VURAN POZİSYONLAR
Karşılaşmada en çok tartışma yaşanan pozisyonların başında Beşiktaş’ın penaltı beklediği pozisyon ile Van Drongelen’in 2. Sarı kartı büyük tartışma konusu yarattı.
THOMAS REIS 2. SARI KARTA TEPKİ GÖSTERDİ
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, hakem Kadir Sağlam’ın, Drongelen’e gösterdiği ikinci sarı kartın yanlış ve maçın sonucuna etki edecek bir karar olduğunu söyledi. Reis, Marius Mouandilmadji’nin penaltı beklediği pozisyon hakkında da görüşlerini aktardı. Tecrübeli teknik adam, “Bence penaltı değildi. Beşiktaşlı önce vurdu ve sonra korner oldu. Biz de insanız ve hata yapıyoruz. Ben de hoca olarak hatalar yapıyorum. Yüzde 50 pozisyonlarda rakibin lehine verilen kararlar oldu. En kötü kararın ikinci sarı kart olduğunu düşünüyorum. Umarım hakemler bundan sonra bizim maçlarımızda daha adaletli kararlar verir” şeklinde konuştu.
Beşiktaş – Samsunspor maçı sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports’ta tartışmalı pozisyonlar ‘Trio’ programında konuşuldu. Eski hakemler Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban spor kamuoyunda tartışma yaratan pozisyonları değerlendirdiler. İşte maça dair yorumları…
‘SARI KARTI DOĞRU BULUYORUM’
2.dakikada Van Drongelen’in sarı kartı doğru mu?
Bülent Yıldırım: "Hakemin yorumu yerinde. Bu pozisyonda gösterilen sarı kart doğru, bariz gol şansı söz konusu değil."
Bahattin Duran: "Kırmızı veren hakeme bir şey demem ama bariz gol şansı da diyemiyorum, sarı kartı doğru buluyorum."
Deniz Çoban: "İlk gördüğümde bariz gol şansı dedim ama yüksek kale arkası açısından bakınca... Hakem sarı kart çıkararak ne düşündü bilmiyorum ama sağdaki oyuncuyu görmüyor sanki. Kırmızı kartı çıkarsa çok cesur karardı derim ama sarı kartı da yanlış bulmam."
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.