Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe ve Ali Koç itirafı! Galatasaray, Tadic, Dzeko ve şampiyonluk sözleri...
2010-2013 ardından 2017-2018'de Fenerbahçe'de teknik direktörü yapan Aykut Kocaman, Süper Lig'de son olarak Başakşehir'i çalıştırmıştı. Sarı-lacivertlilerden ayrılığı dönemi çok konuşulan isimlerden biri olan Aykut Kocaman, yıllar sonra yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. 59 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Fenerbahçe'de çalıştığı dönemden, sarı-lacivertlilerin güncel gidişatına kadar dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Kocaman'ın açıklamalarından bazı satır başları.
Fenerbahçe’nin efsane futbolcuları arasında yer alan aynı zamanda sarı-lacivertli kulübün eski teknik direktörü de olan Aykut Kocaman, Legend Futbol Youtuba kanalına konuk oldu ve dikkat çeken açıklamalara imzasını attı. İşte o açıklamalardan bazı satır başları...
Başarılı teknik adam “Gelecek planlarınızda Fenerbahçe var mı?” sorusuna yanıt verirken gelecek hedefi hakkında konuştu. Fenerbahçe'ye 'hayır' deme lüksü olmadığını söyleyen Kocaman şu ifadeleri kullandı:
HAYIR DEME LÜKSÜM YOK'
“Benim planlarımda Fenerbahçe’nin olmasının çok fazla anlamı yok. Şundan dolayı diyeceğim. Önemli olan benim Fenerbahçe’nin planlarında olup olmadığım. Buradaki karar verici ben değilim. Özellikle veri olayının etkisiyle ‘Fenerbahçe denkleminde yokum’ demiştim. Bunu bu anlamda deklare ettim ama hiçbir zaman şu demek değildi. Acil durumlar, acil ihtiyaçlar olabilir. Hayat kime ne getirecek belli olmuyor. Fenerbahçe’nin böyle bir tasarrufu olduğu sürece benim buna hayır deme niyetim de lüksüm de yok. Bu kadar basit.”
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.