Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Serdar Dursun'dan Fenerbahçe itirafı! 'Mourinho kalmamı istiyordu'
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Serdar Dursun, ''İran'a ve buradaki futbol ortamına adapte oluyorum. Her gün yeni şeyler öğreniyorum. Futbolun dili tek. O anlamda kolay oluyor. İran'da futbola tam anlamıyla aşıklar. Ülkede 3-4 tane büyük kulüp var. En büyüğü Persepolis, yaklaşık 45 milyon taraftarı var. En son Asya Şampiyon Ligi'nde kendi sahamızda oynadık. 75-80 bin taraftar vardı statta. İran'ın Tebriz bölgesinde çok sayında Türk var. Türkçe çok konuşuluyor. Türkler, çoğunlukla Traktör takımını tutuyor. Ama Persepolis'i tutan Türkler de varmış'' dedi.
Sedar Dursun, ''Fenerbahçe'de aldığım süre ve istatistiklere bakarsak, bence son senelerin en verimli forvetlerinin arasında yer aldım Fenerbahçe'de; ama ne yazık ki bazen biz Türkler Türklere değer vermeyiz. 75 maç oynadım Fenerbahçe'de 22 gol, 11 asistim var. Sadece 30 maçta 11'de sahaya çıktım. 33 gole doğrudan katkım var. Bu aldığım sürelere bakarsak bence çok verimli bir istatistik çıkıyor. O yüzden Fenerbahçe taraftarı beni çok seviyor'' ifadelerini kullandı.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.