Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖZEL | Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a haksızlık yapıldı mı? 6 yıl çalıştığı Osman Zeki Korkmaz açıkladı! Jose Mourinho'yla vakit kaybetti
Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Fanatik'ten Ethem Sündük'e konuştu. Yeni nesil teknik direktör profili çizen Korkmaz, futbola dair hedeflerini açıkladı. Fenerbahçe'nin eski hocası İsmail Kartal'la 6 yıl çalışmış olan Osman Zeki Korkmaz, geçen yıl 99 puan toplayan tecrübeli hocaya dair de görüşlerini belirtti. Korkmaz; Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değinirken en beğendiği oyuncu için ise sürpriz bir ismi tercih etti. Detaylara göz atalım...
İstanbulspor'daki genel durum nasıl şu anda?
Geçtiğimiz seneden bu seneye baktığımızda çok fazla değişiklik oldu takımda ve yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. bu isimlerin takıma, şehre, ülkeye ve aynı zamanda bizim oyun kültürümüze adaptasyonu biraz zamanımızı aldı. Ancak, şu anda yenilenmiş İstanbulspor kadrosuyla play-off yarışının içerisindeyiz. Yarışmaya devam ediyoruz.
'DOĞRU BİR YERDEYİZ'
Gelecek sezon sizi tekrardan Süper Lig'de görebilecek miyiz?
Umarım. İstanbulspor, olduğu her ligde unvan için yarışan bir kulüptür. Bu sene de en büyük hedefimiz, seneye Süper Lig'de olmak. Bunun birkaç yolu var. Büyük resimde, ne olursa olsun play-off'un içerisinde olmanız gerekiyor. Şu anda play-off'un içerisindeyiz.
Yenilenmiş bir kadroyla buradayız. Pek çok oyuncumuzun bu seviyede maç geçmişi yok. Bu oyuncuların hem bizim oyun kültürümüzü öğrenmeleri hem de performans vermeleri gerekiyor. Bu sene bizim için geçiş senesi, eğer bu seneyi iyi bir şekilde noktalarsak bizim için çok daha iyi olacak ki şu anda doğru bir yerdeyiz.
Hocam siz, kuran bir hocasınız. Bunu geçmiş dönemlerde de gördük. Ben genel anlamda oyun vizyonunuzu da sormak istiyorum.
Yaklaşık 3 senelik İstanbulspor serüvenimizde 4-5 farklı formasyonda oynadık. Oyuncu profillerine göre görevler veriyoruz. Analizlerimizi yaptıktan sonra oyun formatı belirliyoruz.
Özellikle 1. Lig'deki hocalar reaktif oynamayı seviyorlar. Topu rakibe bırakıp hatalardan faydalanmaya çalışıyorlar. Ancak, ben olaya bu şekilde bakmıyorum. Biz daha çok oyunu kuran ve birinci tercihi yapan takım olmak istiyoruz. Asıl aksiyonu yapan takım biz olmak istiyoruz.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.