Trabzonspor Kulübü’nün devre arası transfer döneminde renklerine bağladığı Ukraynalı kanat oyuncusu Oleksandr Zubkov, bordo-mavili kulüp dergisinin 227’nci sayısına açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’a transferinin uzun bir süreçte gerçekleştiğini söyleyen Zubkov, büyük hedefleri olan bir kulüpte her zaman zirvede olma geleneğini sürdürmek istediğini söyledi. Trabzonspor’a transfer sürecini anlatan Zubkov, “Menajerim Trabzonspor’un benimle ilgilendiğini söylediği anda hemen Arseniy Batagov’a mesaj atıp kulüp, tesisler, sahalar hakkında her şeyi sordum. Daha önce de Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunu duymuştum. Şampiyon olduklarını da biliyordum, bu da kulübün büyük hedefleri olduğunu gösteriyor. Kariyerim boyunca hep zirve için oynadım ve bu beni mutlu eden bir şey. Burada da bu geleneği sürdürmek istiyorum” diye konuştu.
‘GÜN GEÇTİKÇE KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM’
Trabzonspor’da kendisini harika hissettiğini dile getiren Zubkov, “Her oyuncu gibi en hızlı şekilde adapte olmam gerekiyor. Burada birçok yabancı oyuncu var ama Türk oyuncular da bana çok yardımcı oluyor. Adım adım, gün geçtikçe kendimi daha rahat hissediyorum. Şampiyonlar Ligi’nde birçok maça çıktım ve artık burada deneyimlerimi takıma katkı sağlamak için kullanmak istiyorum” şeklinde konuştu.
‘GÜN GEÇTİKÇE KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM’
Trabzonspor’da kendisini harika hissettiğini dile getiren Zubkov, “Her oyuncu gibi en hızlı şekilde adapte olmam gerekiyor. Burada birçok yabancı oyuncu var ama Türk oyuncular da bana çok yardımcı oluyor. Adım adım, gün geçtikçe kendimi daha rahat hissediyorum. Şampiyonlar Ligi’nde birçok maça çıktım ve artık burada deneyimlerimi takıma katkı sağlamak için kullanmak istiyorum” şeklinde konuştu.