Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KURUMLAR VERGİSİ UZATILDI MI SON DAKİKA? 2024 Kurumlar Vergisi beyannamesi uzatıldı mı? Bakan Şimşek Kurumlar vergisi açıklamaları
Kurumlar Vergisi son ödeme tarihi 5 Mayıs'a uzatıldı.
Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Gerekirse belki 1-2 gün uzatırız." açıklamasında bulunmuştu.
‘AMACIMIZ KİMSEYE CEZA YAZMAMAK’
Bizim amacımız ilk geldiğimde de söylüyorum. Biz burada kayıt dışılıkla mücadele ederek verginin tabanını genişletmek istiyoruz. Bütün ana yollarda, bütün OSB giriş çıkışlarında, hal ve giriş çıkışlarında sürekli olmak üzere bir yapılanmaya gidiyoruz. Maliye’nin bazı birimlerinde teknoloji nedeniyle işi olmayan arkadaşların tamamını Gelir İdaresi Başkanlığı’nda görevlendireceğiz. Mükelleflerimiz bugün hala gelip ben süre geçti ama beyanname vermek istiyorum derse biz bunu kabul ederiz, hoş karşılarız. Bizim amacımız kimseye ceza yazmamak.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.