Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buna ek olarak, sarı-lacivertliler kolay ulaşılabilir 2 milyon euro bonus ödemesi yaparken, oyuncunun sonraki satışından ise Kızılyıldız yüzde 10 pay alacak. Eğer bonus maddeleri devreye girerse, toplam bonservis bedeli 8.7 milyon euroya ulaşacak.
ZENİT'E KİRALANDI
Geleceğe yönelik yapılan bir transfer olan 20 yaşındaki Ognjen Mimovic'in, Fenerbahçe'de yabancı sayısının 15'e yükselmesi nedeniyle oyuncu Zenit'e kiralandı.
RUS BASININA KONUŞTU
Sırp oyuncu Rus basınından TASS'a konuştu. Rusya'da çok iyi karşılandığını söyleyen Mimovic şöyle konuştu:
'İYİ KARŞILANDIM'
"Evet, herkes beni çok iyi karşıladı, takımda çok güzel bir atmosfer var. Ayrıca, daha önceden tanıdığım Sırbistan'dan Vanja Drkušić ve Saša Zdelar gibi birkaç oyuncunun burada olması da durumu kolaylaştırıyor. Onlarla ana dilimde konuşabiliyorum. Ayrıca takım mükemmel ve beni çok iyi karşıladılar.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.