Şimdilerde kariyerine yorumcu olarak devam eden Hasan Şaş, Yeni Açık'ta Galatasaray gündemi hakkında konuştu. Şaş ayrıca sarı-kırmızılılar kaleci transferi konusunda da önerilerde bulundu. Şaş'ın açıklamalarından satır başları ise şöyle;
"Ahmed Kutucu, Galatasaray'ın geniş kadrosunda olması gereken bir oyuncu. Ahmed Kutucu'nun çok potansiyeli var. Daha seri ve daha çabuk olması lazım. Ben biraz 3-4 kilo fazla gördüm gibi bir şey var, 3-4 kilo vermesi lazım. Daha seri, daha çabuk, daha geriye dönen, daha çok sorumluluk alan bir profile dönerse gelecek için çok iyi oyuncu olabilir."
"JAKOBS, BÜYÜK BİR SORU İŞARETİ"
"Jakobs, benim için çok büyük bir soru işareti. Bizde Saracchi vardı, iyi bir sol bekti ama devamlı sakatlanıyordu, hiçbir verim alamadık; Jakobs da oraya doğru gidiyor."
HÜCUM BÖLGESİ HAKKINDA
"Osimhen, Gaziantep FK maçında çok yalnız kaldı. Osimhen'e çok iş düştü; top götürdü, top indirdi, top sakladı... Galatasaray'ın bu maçı kazanabilmesi için Osimhen'in böyle oynaması lazımdı. Osimhen'in Galatasaray'a geldiğinden beri en iyi performansı diyebilirim. Icardi gittiğinden beri Osimhen oralarda yalnız kaldı, Osimhen hem takımı oynatmak zorunda hem gol atmak zorunda."