Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe mi Beşiktaş mı? 'Kazanabileceğine inanmıyorum' Josef de Souza'dan olay iddia
Beşiktaş ise Süper Lig’de oynadığı 31 maçta topladığı 52 puanla haftaya dördüncü sırada girdi. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Fenerbahçe’ye karşı ilk derbi sınavını verecek. Norveçli çalıştırıcı, Türkiye kariyerinde çıktığı ilk derbi olan Galatasaray karşılaşmasından 2-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Solskjaer, deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçını da kazanarak derbilerde 2’de 2 yapmayı hedefliyor.
ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Zorlu mücadele öncesinde hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş forması giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, açıklamalarda bulundu.
'BEŞİKTAŞ'IN YERİ AYRI'
Beşiktaş'ın kendisindeki yerinin çok ayrı olduğunu söyleyen Josef De Souza "Fenerbahçe'ye çok saygı duyuyorum, çünkü Türkiye'de bana kapıyı onlar açtı ama Beşiktaş taraftarının bana davranış şekli nedeniyle hayatım boyunca Beşiktaş için oynamak isterdim. Onların yeri bende çok farklı. Unutulmaz anılarım var." dedi.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.