Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eczacıbaşı'nda yaprak dökümü! Boskovic, Naz Aydemir ve Hande Baladın: Hiçbir zaman veda eden taraf olacağımı düşünmemiştim
Türkiye’de kadın voleybolunun öncü takımlarından Eczacıbaşı Dynavit, yoğun geçen sezonun ardından Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı’nın ev sahipliğinde Ayazağa Spor Salonu’nda sezona ve takımdan ayrılan sporcular ve teknik ekibe veda etti.
BURADA GEÇİRDİĞİM EN ZORLU SEZONLARDAN BİRİYDİ
Eczacıbaşı'nın başarılı oyuncusu Boskovic'in veda mesajı sşöyle;
Hislerimi kelimelere dökmek benim için gerçekten çok zor. Bugünü uzun zamandır düşünüyorum ve bu anın, sahada oynadığım her maçtan daha zor olduğunu söyleyebilirim. Bu sezon, burada geçirdiğim en zorlu sezonlardan biriydi. Aynı zamanda çok güzeldi çünkü takım arkadaşlarımla birlikte pek çok değerli anı yaşadık. Bu da bizi daha güçlü ve bu sezonu diğerlerinden farklı kıldı. Elbette istediğimiz sonucu alamadık ama hepimizin elinden gelenin en iyisini ortaya koyduğuna eminim. Bu kulüpteki hikâyem 2015 yılında, daha 18 yaşında genç bir kızken başladı. Geçen her yıl boyunca elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım. Bugün burada bana hazırladığınız bu harika organizasyon için yürekten teşekkür ederim.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.