Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dries Mertens, Victor Osimhen transferini canlı yayında açıkladı! Galatasaray'ın yıldızından itiraf...
Galatasaray'da son dönemde ilk 11'de şans bulamayan Dries Mertens, Obi One Podcast'ine konuştu. Tecrübeli futbolcunun özellikle Victor Osimhen sözleri dikkat çekti.
'EMEKLİ OLURUM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA...'
Galatasaray'a alışıp alışmadığının sorulması üzerine Mertens, "Evet, buraya geldiğimde Galatasaray'ın en kötü yıllarından biriydi. 13. sıradalardı, yeni ve tecrübeli isimler aradıklarını söylediler. Ben de buraya gelir ve emekli olurum diye düşünmüştüm. 1 yıllık sözleşme imzaladım fakat 3 yıldır buradayım ve 2 şampiyonluk kazandık. Umarım üçüncü kez şampiyon olabiliriz, bu harika bir deneyim." dedi.
'TÜRK HALKI ÇOK GURURLU'
Türk insanından da övgüyle bahseden Belçikalı yıldız, "Türkiye'de yaşayınca Türk insanlarını tanımak istiyorsunuz. Antalya’ya, Trabzon’a ya da İzmir’e gidiyorsunuz ve onların ne kadar sıcak insanlar olduğunu görüyorsunuz. Ülkeleriyle gurur duyuyorlar. İtalya'da da aynısıydı. İnsanlar ülkeleriyle gurur duyuyordu. Ve Türk halkı da aynı şekilde gururlu ve bunu sana göstermek istiyorlar. Mesela çay ya da yemek... Sana çay içiriyorlar, adeta zorla içiriyorlar." sözlerini sarf etti.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.