Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bomba transferi sözleri: Skriniar'ın menajeri ateş püskürdü 'Gerçekleri bilmeyen...'
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde PSG'den kiraladığı Milan Skriniar, sarı-lacivertli forma altında gösterdiği başarılı performansla takımın değişmez parçalarından biri haline geldi.
MOURİNHO KALMASINI İSTİYOR
Teknik direktör Jose Mourinho ve yönetim performansından çok memnun olduğu yıldız futbolcunun gelecek sezon da kadroda yer almasını istediği belirtiliyordu. 30 yaşındaki Slovak futbolcu geçtiğimiz günlerde FB TV'e yaptığı açıklamada sarı lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili olarak şöyle konuşmuştu:
'ZAMANI GELDİĞİNDE KONUŞURUZ'
"Burada olduğum için çok mutluyum. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. İlk geldiğim andan itibaren hem kulüp bünyesinde olan insanların bana yaklaşımı hem de taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgi ve destekten dolayı çok mutluyum. "Doğru zaman, uygun zaman geldiğinde sportif direktörümüz ve başkanımızla bir çözüm bulmak için bu konuları muhakkak konuşacağız. Ben sezon sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım. Zamanı geldiğinde geleceğim hakkında konuşacağız"
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.