Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
'Ancelotti'den bıktım' Real Madrid'de Arda Güler tepkisi: Espanyol maçının ardından olay çıktı
İspanya La Liga'da Real Madrid deplasmanda Espanyol'a konuk oldu. Arda Güler'in süre almadığı mücadelede konuk ekip sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılarak zirve yarışında yara aldı. Mücadelenin ardından Arda Güler'i oynatmadığı için Teknik Direktör Carlo Ancelotti'ye büyük tepki verdi. İşte detaylar...
İspanya La Liga'da Real Madrid, deplasmanda Espanyol'a konuk oldu. RCDE Stadyumu'nda oynanan mücadeleye milli oyuncumuz Arda Güler yedek kulübesinde başladı.
Mücadelenin ilk yarısında dakikalarda 15'i gösterdiğide Antonio Rüdiger bir sakatlık yaşadı. Alman savunmacı yerini 22 yaşındaki Raul Asencio'ya bırakmak zorunda kaldı.
Mücadelede dakikalar 85'i gösterdiğinde ise Carlos Romero Serrano'nun golüyle Espanyol 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.
KIRMIZI KART TEPKİSİ
Mücadelede dakikalar 61'i gösterdiğide hızlı Real Madrid hücumunda Kylian Mbappe, Carlos Romero Serrano'nun arkadan yaptığı müdahaleyle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda sarı kartına başvurdu.
Mücadelenin ardından ise Real Madrid cephesi pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini vurgulayarak hakem Alejandro Muniz Ruiz ve VAR Javier Iglesias Villanueva'ya tepki gösterdi.
ANCELOTTI'YE TEPKİ
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'e şans vermemesi nedeniyle maçın ardından İspanyol taraftarların tepkisiyle karşılandı.
'ANCELOTTI'DEN BIKTIM'
Sosyal medyada İtalyan teknik adamı istifaya davet eden bir Real Madrid taraftarı, "Arda Güler daha iyisini hak ediyor. Ancelotti onun özgüvenini öldürdü. Arda gibi yetenekli bir oyuncu nasıl olur da bu maçta SIFIR dakika süre alabilir. Ancelotti'den bıktım!"
Bir diğer taraftar da Ancelotti'yi istifaya davet ederek, "Senden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim" dedi.
Foruma üye olmak belgesiz,evraksız ve tamamen ücretsizdir.Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.